Despre noi

Compania ErichKrause s-a angajat să creeze și să producă articole de birou sub același nume, destinate utilizării de larg consum, atât pentru activitățile de birou cât și în plan educațional sau acasă.

    Marca ErichKrause înglobează o gamă largă de produse de accesorii de birou, garantate pentru performanța lor în activitățile de la birou sau școală. Prin diversitatea de opțiuni ErichKrause te însoțește natural și subtil zi de zi.

    Pentru milioane de utilizatori din întreaga lume ErichKrause a devenit un partener de încredere și indispensabil în realizarea celor mai ambițioase planuri și proiecte.

    Printre partenerii de renume ai companiei ErichKrause se regăsesc nume precum Walt Disney, Warner Brothers, Universal, Dream Works, Fox Kids, dezvoltând continuu noi modele de produse. Această dezvoltare se transpune în producția de noi produse sub licențe cu imagini din cele mai populare filme –  Winnie The Pooh, Mickey Mouse, Power Rangers, Witch, Fairies etc.

 

    Produsele ErichKrause sunt disponibile internațional pe mai multe piețe precum – Algeria, Bulgaria, România, Russia, France, Spain, Portugal, Morocco, Mexico, Ecuador, Baltics, CIS countries etc.

 

    Specialiști cu cele mai înalte nivele de cunoștințe ai ErichKrause își unesc forțele la realizarea fiecărui produs pentru a oferi satisfacție maximă și nealterată cumpărătorilor, prin comfort, utilizare simplă, siguranță în exploatare și design unic.